Про все, що вас так давно цікавить

 

До цього я йшов дуже довго. У всякому разі, приміщення під ЦЕ було куплено мною ще 7 років тому. Сама ідея вимальовувалася з кожним роком. Чотири роки тому я вже знав яким буде інтер'єр і купив всі меблі. Але неспроста рішення відтягувалося, я вважав, що поки Львів не готовий. І ось днями, я ЙОГО відкриваю.

 

Не можу приховати, цей проект виявився для мене найскладнішим. У всякому разі, оглядаючись назад, мені здавалось таким простим, зробити приводом для приходу в твій заклад їжу. Тут же мною створювалося три приводи, при цьому з них немає другорядних:


1 - музика.
Може вплинула на рішення захопленість моєї доньки (вона захоплюється джазом і грає на барабанах). Може Альфа джаз, який остаточно розфарбував Львів в джазові кольори, у всякому разі, для багатьох поїхати до Львова щоб послухати джаз - вже привід. Можливо, те що я сам люблю джаз і все що з ним пов'язано. Але сьогодні я можу вже впевнено сказати, що на цьому майданчику виступатимуть всі ті, кому раді і кого чекають.


2 - напої.
І тут ми вирішили здивувати. Ми збирали концепцію карти по крупицях протягом року. Мені було дуже цікаво заглибитися в таку, здавалось би, незначну для багатьох тему - лід. Ми вибрали найкращі форми найкращих виробників. Уявіть собі, що наш лід вас теж здивує.
Скло. Працюючи з Влодком Костирко над інтер'єром, сам впадаєш в забобони і комплекси. Поясню: посуд повинен відповідати тому періоду, який ми хочемо відобразити в інтер'єрі. Таку знайшли тільки в Англії. У назві цього посуду присутній період її виробництва - 1890-1912рр.


3 - їжа.

Це перший мій заклад, де їжа на третьому місці. Я розумію музикантів, які не люблять коли під час концертів публіка приймає їжу. Я розумію відомих міксологів і бартендерів з їх рекомендаціями звести їжу до мінімуму, але у мене не вийшло. І тому їжа теж буде приводом.

 

Що у нас вийшло і до чого тут Сихів?
У нас вийшов перший у Львові speak easy бар, адресу якого я називати не зможу))) Більше скажу, це не просто speak easy бар, не просто коктейль-джаз клуб, це простір в якому будуть грати, співати і міксувати напої, кращі з тих, кого можна уявити. 

Ми задекларували, що це заклад для добрих людей і я впевнений, що туди будуть ходити тільки добрі, у всякому разі, я зробив все, щоб це було так. Як ви туди потрапите, не знаючи адреси, я і сам чесно кажучи не знаю. Можу лише дати наводку - вам по секрету про це розкажуть у всіх наших закладах в центрі.


Скоро ми оголосимо деталі, хоча які ще потрібні деталі?

Вам буде там кайфово.
Друзі, люблю вас і стараюсь!


Скоро.


Ще трошки.


Тільки тссс, це ж speak easy.